Opening SORARA Outlet Store

SORARA Outdoor Living opent op vrijdag 2 april a.s. weer de fabrieksoutlet. Hier wordt het ruime assortiment aan parasols, partytenten, hangmatten en aanverwante artikelen extra voordelig verkocht.

Na eerdere locaties aan de Duivendijk en Parkhof is de Outlet Store van SORARA nu groter dan ooit tevoren! Sinds eind vorig jaar is de fabrieksoutlet namelijk verhuisd naar een andere ruimere locatie aan de Cockeveld 3 in Nuenen (voormalige Ruyters voor Ruiters pand). Hierdoor is, met ruim 1500m2 vloeroppervlakte, ook het assortiment flink uitgebreid. Daarnaast is er een extra ruime showroom ingericht, waar onder andere de prijswinnende Mirador overkappingen met lamellendak zijn te bezichtigen (en te bestellen).

De artikelen van SORARA Outdoor Living staan al ruim 20 jaar bekend om hun uitmuntende design, functionaliteit en kwaliteit. Vanaf vrijdag worden deze artikelen voor een spotprijs verkocht in de outletwinkel. Zo bent u dus extra voordelig klaar voor aankomend voorjaar (en zomer).

Vanwege de huidige coronapandemie gelden er wel extra maatregelen. Zo mogen er maximaal 10 klanten gelijktijdig aanwezig zijn en is de fabrieksoutlet momenteel alleen geopend op afspraak. U kunt telefonisch een afspraak maken (040 780 4397) of online via https://www.sorara.eu/afspraak/. 

De SORARA Outlet Store is gevestigd aan de Cockeveld 3 in Nuenen en elke vrijdag geopend van 10:00-16:00 uur.

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
You need to Login for joining waitlist.

No products in the cart.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Additional comment? Please enter page URL.
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!